fbpx

SKYHIGH BUSINESS GROEI

In 5 stappen naar nog meer klanten uit je website & marketing

Ben jij online ondernemer en is dit herkenbaar voor jou?

N

Je bent al een tijdje ondernemer, je basis staat en het is nu tijd om te optimaliseren en op te schalen.

N

Je bent onderweg naar nog meer vrijheid. Je bedrijf is er klaar voor om verder te groeien, zonder dat het jou meer tijd kost (je hebt bijv. je aanbod super schaalbaar gemaakt).

N

Je wilt met originele marketing klanten aantrekken. Je bent creatief en wilt beter weten wat werkt in je marketing, maar hoe? 

N

Je wilt van meer bezoekers op jouw website betalende klanten maken. Als je van 2 naar 4% conversie gaat heb je gewoon een verdubbeling in je business

Ben jij klaar voor SKYhigh business groei?

Je hebt een fantastisch product of dienst waarmee je echt een verschil maakt in het leven van jouw klanten. Je bent inmiddels al een tijdje aan het ondernemen, hebt succes ervaren en voelt dat er meer is. Je hebt er even aan mogen proeven, maar neemt daar geen genoegen mee. Je weet dat er meer is. Je hebt een grotere visie voor je bedrijf en dat is er op dit moment nog niet. Je hebt het nog niet gerealiseerd en je wilt de slimste weg om daar te komen.

Je weet dat er meer kansen voor je zijn om te groeien, maar je weet niet zo goed wat nu precies de bottleneck is in je marketing dat jouw groei tegenhoudt. 

Ondernemen is vernieuwen, optimaliseren van bestaande processen. Je strategie aanpassen aan je groei zodat je nog meer klanten kunt helpen, een continue stroom opbouwt, je omzet verhoogd en op een nog hoger niveau gaat ondernemen.

Je bent op het punt gekomen dat je weet dat je met harder werken er niet gaat komen. Je wilt meer klanten helpen en je omzet verhogen door op te schalen met een een slimme marketing strategie. 

Als jij je hierin herkent en ‘ja’ zegt tegen deze punten, dan willen we je graag uitnodigen om verder te lezen, want dan is ons SKYHIGH Business Groei programma iets voor jou.

“Ik kan nu maandelijks mijn data in de gaten kan houden om op te sturen. Want hoe wil je anders groeien? Een must als je het mij vraagt. Linda heeft geholpen om een heel fijn en praktisch systeem op te zetten. Tevens heeft ze daarna ook geholpen om meer uit onze marketing te halen d.m.v. conversieoptimalisatie. Súper fijn! Ik raad haar aan ondernemers aan die echt willen groeien.”

Daniëlle Leuvering

VA Business Academy & Excellence in Business

Wanneer je kiest voor het SKYHIGH Business Groei Programma

Groeit je omzet en zie je aanmeldingen binnenstromen ook op momenten dat je niet aan het werk bent. Imagen…je bent aan het wandelen op het strand en wanneer je stiekem even je telefoon checkt, zie je dat je wéér nieuwe klanten hebt binnengekregen. Yes! Welkom!

Kun je met hetzelfde marketingbudget meer mensen helpen met jouw kennis en ervaring, om zo een grotere impact te maken en het leven van veel mensen te verbeteren met jouw dienst. 

Ontdek je hoe jij met neuromarketing je de bezoeker aanspreekt op zijn onderbewuste en daarmee stuurt naar het doel (verkopen!) op jouw website maar ook in jouw funnel.

Til je jouw marketing naar een hoger niveau, dankzij experimenten. Bijv. woordkeuze in jouw mails, op je website of in een advertentie. Een kleine aanpassing kan je al gauw zoveel meer opleveren. Deze data gedreven mindset zorgt voor betere resultaten.

Jullie enthousiasme is mega aanstekelijk, jullie positieve energie is onstopbaar en het is heerlijk om met jullie te werken. Het is super fijn om met jullie ook uit te zoomen en ook kijken naar een strategie die korte en lange termijn geld oplevert en ook bijdraagt aan mijn visie.

Parsifal Tritsch

The Sequoia Impact

Welke toffe dingen je gaat ontdekken in het programma:

N

Waar de groeikansen zitten voor jouw bedrijf en hoe jij deze voor jou laat werken.

N

Hoe je met slimme ‘2mm’ aanpassingen op jouw website, funnel en webinar meer groei realiseert.

N

Hoe je jouw website optimaliseert met neuromarketing technieken en hoe heatmaps jou daarbij helpen

N

Hoe je webteksten schrijft die klanten opleveren en hoe de juiste afbeeldingen jouw conversies verhogen! 

N

Hoe je met jouw website een hogere positie in Google krijgt op belangrijke zoekwoorden. 

N

Hoe je inzicht krijgt in belangrijke marketingcijfers & hoe je daar beslissingen op neemt 

N

Welke must have growth hack tools jou minder laten werken en structureel meer omzet opleveren.

Het programma is opgebouwd uit 5 modules:

MODULE 1:

Weten

Waar groei je naartoe, waar focus je op voor groei? Hoe zet je de skyhigh groei filosofie in ‘to experiment your way to the top and beyond?’

MODULE 2:

Meten

Waar zitten de grootste groeikansen in jouw bedrijf? Hoe spot je bottlenecks in jouw marketing? Welke cijfers heb je nodig om beslissingen te maken en te optimaliseren? Je ontdekt ze in Google Analytics. 

MODULE 3:

Verbeteren

Hoe creatieve ideeën jouw bedrijf groeien, dankzij inzichten uit neuromarketing en best practises uit conversie optimalisatie. Plus Must Do growthhacks voor jouw funnel, e-mailcampagnes en webinars.

MODULE 4:

Testen

Hoe je ideeën omzet in acties voor de groei van jouw bedrijf. En jij daarmee nieuwe mogelijkheden ontdekt die je in je marketing kan doorvoeren voor structureel meer klanten. Ook slimme A/B testen komen aan bod.

MODULE 5:

Maximaliseren

Hoe je meer kunt doen van wat werkt, zodat je minder tijd kwijt bent aan jouw marketing. Hoe je juiste conclusies trekt en techniek en automatiseringen voor de groei van jouw bedrijf laat werken.

skyhigh business groei

In 5 stappen naar nog meer klanten uit jouw website & marketing

Ik keek regelmatig naar m’n statistieken, maar heb tijdens de training geleerd dat ik mijzelf ook andere vragen (dan ik al deed) kan stellen. Angela en Linda weten welke vragen te stellen en leren je zo om nog meer inzichten naar voren te halen, waardoor ik onder andere de gebruikservaring van mijn websitebezoekers kan verbeteren en bereik vergroten. Hierdoor kan ik gericht met verder groeien, zonder te gokken of mijn acties wel/niet het gewenste effect hebben. Door deze training kan ik gerichter mijn website verbeteren en (marketing)acties monitoren, heel fijn!

Daniëlle de Jong

Het skyhigh business programma werkt het beste voor

  • Online ondernemers die al een website en funnel hebben en Google Analytics geïnstalleerd hebben of willen installeren.
  • Marketing experts en VA’s die online ondernemers helpen bij de groei van hun bedrijf.
  • Ondernemers die een schaalbaar aanbod hebben: online programma of High Level Programma. Je moet je extra klanten immers wel kunnen servicen ; )

Wat krijg je allemaal?

Ondernemen is constant vernieuwen, groeien, bijsturen in een markt die beweeg. Ik koos er bewust voor om samen te werken met Linda en Angela. Het voelt alsof we een marketingteam zijn, we bespreken de doelstellingen, volgen op, meten, ze hebben kennis van zaken, denken mee, enthousiasmeren, zijn een stok achter de deur, op een hele fijne, warme, persoonlijke manier. Als jij én je bedrijf vleugels wil, contacteer dan zeker Flying Concepts!

Katrin Van de Water

Zaakvoerster, Passion for Business

FLY SKYHIGH WITH US

Start met het SKYHIGH Business Groei Programma

Over Flying Concepts:

We helpen online ondernemers die het leven van hun klanten oprecht beter maken om met hun bedrijf te groeien en meer vrijheid in hun bedrijf te ervaren.

Al in ons eerste jaar (2017) werkten we direct met topondernemers om ze te helpen door te breken naar het miljoen omzet. Dankzij slimme marketing, gebaseerd op weten, meten en creativiteit.

marketing-roadmap-retreat-4-small

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra we meer info hebben

meer bezoekers op website

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra de startdatum bekend is.