fbpx
Selecteer een pagina

Hoe creëer je vrijheid in je bedrijf Stel je voor…

Iedere dag word je wakker, je typt een emailberichtje, drukt op VERZENDEN en je kijkt hoe de sales binnenkomen. En doet een vreugdedansje omdat het zo moeiteloos ging.

Kun je je nog iets beters voorstellen voor je bedrijf?

Stel je voor dat je niet meer op verzenden hoeft te drukken, maar de mails automatisch worden verstuurd. En de nieuwe klanten automatisch binnenstromen. Daar hoef je niets meer voor te doen. Terwijl jij op het strand bent, en stiekem je mail checkt op je telefoon, zie je dat jij terwijl je met je voetjes in het zand geniet van de zon, weer geld verdiend hebt. Online ondernemen biedt zoveel kansen!

Wat zou het voor jou betekenen als je website je klantenmachine aka beste verkoopster is? Wat zou je doen met de tijd die je overhoudt? Hoe zou je bedrijf eruitzien als klanten op de automatische piloot binnenkomen?

Jouw website kan jouw beste verkoopster zijn. Die nooit vakantie neemt. Die 24/7 werkt. Precies op het moment wanneer jouw klanten hem nodig hebben. Die altijd werkt. Voor jou. En geld binnenbrengt.

We denken dat we allemaal zijn gaan ondernemen omdat we vrijheid willen ervaren. Vrijheid om te doen wat we willen doen, waar we gelukkig van worden en een bijdrage kunnen leveren aan het leven van anderen. Vrijheid om je eigen ritme en uren te bepalen, zodat je bijvoorbeeld veel tijd door kunt brengen met je kids (zoals Angela doet). Of lekker veel tijd hebt om te ontspannen. Vrijheid om te werken waar je wilt, bijvoorbeeld vanaf een zonnig eiland (zoals Linda doet). Ondernemen is je dromen waarmaken. En dat gaat nog makkelijker met een website die werkt voor jou.

★  Heb jij grote ambities met jouw bedrijf?      ★  Wil je meer klanten via jouw website?

In onze Google Analytics Goodiebag zitten drie waardevolle items die je helpen om SKYHIGH te gaan met jouw bedrijf en website. Bijvoorbeeld dé checklist: “Meten om je website te verbeteren. Dit wil je checken om SKYHIGH te gaan met jouw bedrijf”. Later ontvang je van ons nog meer tips voor de groei van jouw website en bedrijf.

Ontvang nu jouw google Analytics goodiebag!