fbpx

In 60 minuten jouw conversieplan voor nog méér klanten uit jouw website & marketing. 

Let op: tijdelijk (gratis) beschikbaar

Meld je aan als je:

  • nog meer klanten wilt halen uit je website.
  • niet zoveel verkoopt via jouw website als je zou willen en je afvraagt hoe het beter kan.
  • de mensen op je website wil overtuigen op jouw authentieke manier.
  • met hetzelfde marketingbudget meer klanten wilt helpen.

Is dit herkenbaar voor jou?

Je hebt veel geld geïnvesteerd in een mooie website, die ziet er goed uit. Maar nu? Het levert je tot nu toe niet zoveel klanten op als je had gehoopt. Mensen komen wel op je website maar gaan te vaak weer weg zonder iets te kopen of zonder te opt-innen voor jouw weggever en funnel. Bekijken ze niet de juiste pagina’s of worden ze simpelweg niet overtuigd?

Je vraagt je af, “Hoe kan ik zorgen dat veel meer mensen op ‘KOPEN’ klikken? Of in ieder geval opt-innen? Hoe kan ik zorgen dat mijn website niet alleen mooi is, maar ook winstgevend? Wat heeft mijn bezoeker nodig om het verlangen te voelen om met mij aan de slag te gaan?”

Je bent klaar met 101 dingen doen qua marketing: het kost je veel tijd, energie en geld. Je marketingbudget vliegt er doorheen en je vraagt je af of je het wel op de slimste manier doet. Want van de mensen die op je website kwamen, het kleine percentage dat wel klant werd of een opt-in deed, waar komen die nou eigenlijk vandaan? Is het wel nodig dat je zoveel geld uitgeeft aan die campagne? Is er geen makkelijkere marketingstrategie om aan klanten te komen via je website?

Je wilt dit verbeteren. Simpelweg je website laten doen waar hij voor bedoeld is: klanten voor je binnenhalen. Maar hoe begin je en waar is het laaghangend fruit voor jou? Meld je aan voor onze gratis masterclass ‘In 60 minuten jouw conversieplan voor nog meer klanten uit jouw website’. We nemen je graag mee op ontdekkingsreis, je bent super welkom aan boord bij Flying Concepts.

Over Flying Concepts:

We helpen online ondernemers die het leven van hun klanten oprecht beter maken om met hun bedrijf te groeien en meer vrijheid in hun bedrijf te ervaren.

Al in ons eerste jaar (2017) werkten we direct met topondernemers om ze te helpen door te breken naar het miljoen omzet. Dankzij slimme marketing, gebaseerd op weten, meten en creativiteit.

marketing-roadmap-retreat-4-small

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra we meer info hebben

meer bezoekers op website

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra de startdatum bekend is.