fbpx

Het succes van jouw klanten is
ook jouw succes al (business) coach

Het succes van jouw klanten is jouw succes

Wij zijn op een missie om cijfers meer te integreren in marketing zodat je met minder marketing meer resultaat kan halen. Als business coach help jij ondernemers bij het realiseren van hun doelen. En marketing is onderdeel van dit proces.

Hoe zou het zijn als jouw klanten met nog minder moeite, meer klanten uit hun website halen?

Groeien met hun bedrijf door middel van slimme marketing. Marketing neemt veel tijd in beslag en dat terwijl het simpeler en vooral ook slimmer kan! Je kunt namelijk met minder marketing meer resultaat behalen. Gericht en gefocust. En een belangrijke stap naar constante groei is inzicht in cijfers. 

Dat betekent dat je meer tijd (en geld en energie) overhoudt om de dingen te doen die je blij maken. Je kunt meer klanten helpen met jouw mooie product of dienst. Wij geloven dat dit kan. Op basis van cijfers. Slim ondernemen: minder marketing. Meer resultaat.

Minder marketing, meer resultaat. Hoe?

Hoe wij dit doen? Met onze Google Analytics training leren we ondernemers hoe je op een slimme manier ervoor zorgt dat je website je een continue stroom van nieuwe klanten oplevert op basis van jouw cijfers. We laten je zien hoe de mensen die op je website zijn geweest klant bij jou zijn geworden en welke acties jij kan nemen om te groeien.

Dit doen we op basis van cijfers en feiten, geven praktische tips en handvaten zodat jij niet alleen jouw bedrijf maar ook het  bedrijf van jouw klanten laat groeien gebaseerd op middelen die voor jou werken. Ga niet meer werken maar slimmer ondernemen!

Wij leren ondernemers om met minder marketing meer resultaat te behalen op basis van data.

Oh yes, wij zijn zó enthousiast over data! Want het geeft zoveel informatie om te groeien. Gericht en gefocust. Waardoor je met minder marketing meer resultaat behaalt. Laten we samen nog meer ondernemers helpen?

Zullen we onze krachten bundelen?

We werken al samen met verschillende businesscoaches en komen ook graag met jou in contact. Laten we onze krachten bundelen zodat we samen ook jouw klanten kunnen laten groeien naar het volgende niveau.

Hoe? Dat vertellen we je graag, laat je hieronder even je gegevens achter en we nemen contact met je op!

 

marketing-roadmap-retreat-4-small

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra we meer info hebben

meer bezoekers op website

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra de startdatum bekend is.