fbpx

Minder Marketing, meer Resultaat.
Start met cijfers, start met meten, start met data!

Je voelt dat het tijd is voor de volgende stap in jouw ondernemerschap.

Je hebt hard gewerkt.  Bent op het punt gekomen waarop je dat wilt veranderen… maar hoe? Marketing vraagt zoveel van je tijd. Hoe kan het simpeler? Hoe kan het slimmer? Je doet veel en bent druk, je weet niet wat het beste werkt.

Heb jij het gevoel dat je 1000 dingen tegelijk doet voor je bedrijf, maar geen idee wat echt werkt.

Keuzes maken op basis van wat het beste werkt.⁣ Wat jou daadwerkelijk klanten en omzet oplevert.⁣ Slimme ondernemers optimaliseren op basis van data. Wat wij nog heel weinig zien in online marketing is dat beslissingen worden genomen op basis van data, cijfers. Terwijl deze cijfers jou juist naar het volgende level brengen.⁣

Minder marketing, meer resultaat. Hoe?

Start met meten.

Start met cijfers.

Start met data.

Tijd voor de volgende stap. Ben jij klaar om slim te ondernemen? Kom aan boord in onze academie & we leren je binnen één maand:

Hoe je op een slimme manier ervoor zorgt dat je website je een  continue stroom van nieuwe klanten oplevert op basis van data. Zodat je uiteindelijk alleen nog maar bezig bent met werkzaamheden die echt voor jou werken!

Oh yes, wij zijn zó enthousiast over data! Want het geeft zoveel informatie om te groeien. Gericht en gefocust. Waardoor je met minder marketing meer resultaat behaalt.

onderneem op een slimme manier

Met onze Google Analytics training leer je hoe je op een slimme manier ervoor zorgt dat je website je een continue stroom van nieuwe klanten oplevert op basis van data. We laten je zien hoe de mensen die op je website zijn geweest klant bij jou zijn geworden en welke acties jij kan nemen om te groeien.

onderneem op basis van cijfers

Dit doen we op basis van cijfers en feiten, geven je praktische tips en middelen die voor jou werken. Ga niet meer werken maar slimmer ondernemen!

Wist je dat marketing net zo leuk kan zijn als een dagje strand wanneer je start met data?

N
ontdek de beste manier om meer mensen naar je website te krijgen – dit is persoonlijk en voor iedere website anders.
N
ontdek wie jouw website bekijkt en wat ze op jouw website bekijken
N
ontdek waar mensen vandaan komen die jou geld opleveren omdat ze jouw producten/diensten kopen of een aanvraag doen om met jou te werken.
N
ontdek waar mensen op jouw website afhaken, zodat je jouw pagina’s kunt verbeteren en je geen potentiële klanten meer verliest.
N
ontdek hoe je meer klanten uit je website haalt.
N
Leer hoe de data uit Google Analytics jou meer omzet oplevert en tijd bespaart waardoor jij jou waardevolle tijd in jouw klanten kan stoppen.

1.Leer je bezoeker (iemand die je website bekijkt) kennen.

2. Weet beter wat werkt op jouw website en doe daar meer van.

3.Meer klanten uit je website & meer vrijheid.

Deze stappen gaan we samen zetten,
om Google Analytics te laten werken voor jouw bedrijf:

Wanneer je start, krijg je direct toegang tot de Flying Concepts Academie les 1 tot en met 3.
Vervolgens ontvang je iedere dinsdag om 10 uur de nieuwe les in je mailbox.

STAP 1:

Boarding time!

We gaan een Google Analytics account aanmaken en vertellen je hoe je Google Analytics op je website installeert.

STAP 2:

Ready for take off

We laten je de belangrijkste instellingen zien van Google Analytics: welke filters stel je in zodat je goed meet? En dat je jouw eigen website bezoeken niet meetelt?

STAP 3:

We are in the air – flying!

Waar wil je kijken in Google Analytics? Wat doet bijv. de inzet van social media voor jouw bedrijf?

STAP 4:

Goals for flying

Hoe je doelen instelt, hoe je bekijkt welke pagina’s mensen bekeken voor een conversie en wat jouw topbronnen zijn voor meer conversies.

STAP 5:

Flying high

Dit kun je doen met de verbeterpunten uit Google Analytics, zodat je website beter werkt voor jou (meer aankopen, grotere mailinglijst) en jouw bezoeker blijer maakt, want hij vind makkelijker waardevolle content.

STAP 6:

Plans, we love it!

Zet de informatie die je uit Google Analytics haalt, om in een actiepunten lijstje. Hoe? We laten je zien hoe we dat voor onszelf en onze klanten doen.

1-1 COACHING CO-PILOTEN TRAJECT

Wij zijn jouw co-piloot en helpen je in 3 maanden hoog te vliegen

Tijdens dit traject focussen we op hoe de informatie in Google Analytics jou kan helpen om te groeien en jouw doelen te behalen.

 • 1x strategiedag op locatie of online.
 • We bekijken jouw cijfers in Google Analytics. We leggen je uit waar je wilt kijken.
 • We maken een dashboard waarin al jouw website data staat verwerkt
 • We analyseren wat super goed werkt voor jouw bedrijf: waar komen mensen die jouw website bezoeken vandaan? Wie blijft het langst? Wie koopt via jouw website?
 • We stellen doelen op voor de komende 3 maanden.
 • Aan de hand van de marketingroadmap maak je een plan om jouw doelen te behalen, die zo simpel en plezierig mogelijk is
 • Je hebt een actiepuntenlijstje waar je enthousiast van wordt en die je helpt om je doelen te behalen.
 • Elke 2 weken een strategische Skype van 30 minuten.
Extra bonussen in onze academie die op jou aan het wachten zijn

<3

Wat krijg je allemaal bij de training Google Analytics?

Omdat we heel blij worden van ondernemers die SKYHIGH gaan met hun website en bedrijf,
was dit onze slogan toen we de training samenstelden: ‘let’s make an offer you can’t resist’.

1-1 coaching

Zullen we je de komende 3 maanden op weg helpen?
499/per maand // 3 maanden
 • Toegang tot de Google Analytics training
 • Maandelijks kijken we mee in jouw Google Analytics
 • Persoonlijke verbeterpunten spotten voor jouw website
 • Verbeterpunten voor jouw website voor meer klanten/leads
 • 1x strategiedag online of op locatie
 • 2x per maand strategisch 1-1 Skype (30 min)
 • Livedag 4 november
 • 499 per maand. Traject duurt 3 maanden.

Ervaringen van anderen met Flying Concepts

“Doordat jullie zo goed zijn in Google Analytics, weet je precies wat wel werkt en wat niet werkt. Daarna kun je als ondernemer keuzes maken op basis van wat het best werkt.”

Parsifal Tritsch

The Sequoia Impact

Google Analytics training - Danielle de jong (2)

De training heb ik gedaan met idee dat ik Google Analytics nog veel geheimen voor me had en die ik wel wilde weten. Ik heb twee bedrijven en met name voor mijn webshop Speelgoedwinkel Daantje wilde ik beter weten hoe mijn websitebezoekers de website gebruiken en waar verbeterkansen liggen.

Ik wist dat ik de gegevens had, maar daarmee doen wat zinvol was en nieuwe inzichten uithalen was een tweede. Ik keek regelmatig naar m’n statistieken, maar heb tijdens de training geleerd dat ik mijzelf ook andere vragen (dan ik al deed) kan stellen. Angela en Linda weten welke vragen te stellen en leren je zo om nog meer inzichten naar voren te halen, waardoor ik onder andere de gebruikservaring van mijn websitebezoekers kan verbeteren en bereik vergroten.

In de training wordt via de video’s stapsgewijs duidelijk hoe je meer uit Google Analytics kan halen en inzetten voor je bedrijf. Dit doen Angela en Linda op een hele fijne en praktische manier. Ook de vragenrondjes zijn fijn, want zo kan je vragen stellen als je ergens even niet uitkomt.

Mocht je twijfelen over de training van Angela en Linda, niet nodig!
Wanneer je helemaal blanco bent met Google Analytics helpen zij stap voor stap met installeren en inzicht krijgen, maar ook als je al wel eens verder hebt gekeken: zeker weten dat je nieuwe inzichten op doet naar aanleiding van hun video’s en kennis. Ik heb met de training mijn Google Analytics kennis uitgebreid en er waardevolle inzichten uit gehaald.

Hierdoor kan ik gericht met Daantje verder groeien, zonder te gokken of mijn acties wel/niet het gewenste effect hebben. Door deze training kan ik gerichter mijn website verbeteren en (marketing)acties monitoren, heel fijn!

Daniëlle de Jong

Speelgoedwinkel Daantje

Passion for work - Katrin van de Water - Flying ConceptsOndernemen is constant vernieuwen, groeien, bijsturen in een markt die beweegt… Jarenlang deed ik zelf de marketing van Passionfor Work. Sinds begin dit jaar koos ik er bewust voor om samen te werken met Linda en Angela. Het voelt alsof we een marketingteam zijn, we bespreken de doelstellingen, volgen op, meten, ze hebben kennis van zaken, denken mee, enthousiasmeren, zijn een stok achter de deur, op een hele fijne, warme, persoonlijke manier… Als jij én je bedrijf vleugels wil, contacteer dan zeker Flying Concepts! Katrin Van de Water

Zaakvoerster, Passion for Work | www.passionforwork.be

Waarom met Flying Concepts?

We zijn gecertificeerd Google Partner (dat betekent dat we door Google getraind zijn in Google Analytics). In de training leggen we je in normale mensentaal uit waar je precies wilt kijken, om zo meer resultaten voor jouw bedrijf te behalen. En SKYHIGH te gaan. We beginnen bij de basis en focussen op dat je het direct kunt toepassen, in plaats van droge, saaie info die je eigenlijk niet nodig hebt. Daarnaast koppelen we actiepunten aan de dingen die je ziet: je gaat dus niet alleen analyseren, maar je krijgt direct suggesties om je scores te verbeteren.

Ik heb nog nooit met Google Analytics gewerkt wat nu?
Geen probleem! Want we beginnen bij de basis dus we zullen je aan de hand nemen en stap voor stap alles uitleggen, in normale mensentaal. 
Dit voelt als een groot project. Heb ik hier wel tijd voor?
Gotcha! Je hebt al genoeg te doen…maar wilt tegelijkertijd groeien met jouw website, er meer klanten uit halen. We hebben de training zo ingericht dat je er tijd mee gaat besparen, omdat je beter weet wat werkt qua marketing, zodat je hier op gaat focussen. Ook nemen we je bij de hand waar in Google Analytics je wilt kijken voor meer klanten uit je website, zodat je niet verdwaalt in de zee aan cijfers. De lessen zijn zo verdeeld, dat je binnen 1 maand klaar bent. Reken op ongeveer 2.5 uur per week, wanneer je de video’s kijkt en direct de actiepunten neemt. Mocht je vastlopen, of ergens niet uitkomen, hebben we onze live vragenrondjes voor jou klaarstaan. Hierdoor verlies je geen tijd aan eindeloos zelf proberen en denken we met je mee.
Wat als ik nog geen Google Analytics op mijn website heb?
We leggen je uit hoe je de Google Analytics toevoegt op jouw website. No worries. 
Hoelang heb ik toegang tot de Google Analytics training?
Je kan in je eigen tempo de lessen volgen en later nog eens terugkijken. Vanaf het moment dat je de cursus koopt heb je een jaar lang toegang tot de lessen. Waarschijnlijk heb je het daarna al helemaal onder de knie 🙂 Wil je toch langer toegang tot de cursus? Geen probleem. Voor een kleine prijs kun je de cursus verlengen en toegang behouden tot de video’s en het vragenuurtje.
Tot wanneer blijven de lessen online en zijn ze altijd hetzelfde?
De lessen blijven altijd online. Wij zullen de video updaten en voorzien van de laatste technieken en inzichten. Hiervan ontvang je automatisch een mailtje.
Wat als ik er niet uit kom, krijg ik support?
Wanneer je een vraag hebt kun je deze elk moment naar ons sturen via het vragenberichtje. We beantwoorden de vragen in ons vragenrondje. Je kunt er live bij zijn, dus mocht het niet duidelijk zijn, kun je direct jouw volgende vraag stellen.
marketing-roadmap-retreat-4-small

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra we meer info hebben

meer bezoekers op website

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra de startdatum bekend is.