fbpx
N
Ontdek de beste manier om meer mensen naar je website te krijgen – dit is persoonlijk en voor iedere website anders.
N
ontdek wie jouw website bekijkt en wat ze op jouw website bekijken
N
ontdek hoe je nog meer klanten uit je website haalt.
N
ontdek waar mensen vandaan komen die jou geld opleveren omdat ze jouw producten/diensten kopen of een aanvraag doen om met jou te werken.
N
ontdek waar mensen op jouw website afhaken, zodat je jouw pagina’s kunt verbeteren en je geen potentiële klanten meer verliest.

CURSUS: BEHAAL JOUW DOELEN MET GOOGLE ANALYTICS.

Ben je hier ook klaar mee…

Het gevoel dat je 1000 dingen tegelijk doet voor je bedrijf, maar geen idee wat echt werkt. Welke actie klanten oplevert.

Je hebt hard gewerkt.  Bent op het punt gekomen waarop je dat wilt veranderen… maar hoe? Marketing vraagt zoveel van je tijd. Hoe kan het simpeler? Hoe kan het slimmer? Je doet veel en bent druk, je weet niet wat het beste werkt.  

En verlang je naar…

Focus, inzicht en keuzes maken op basis van wat het beste werkt. Zodat je echt kunt groeien. ⁣

Doen wat jou daadwerkelijk klanten en omzet oplevert.⁣ Slimme ondernemers optimaliseren op basis van data. Wat wij nog heel weinig zien in online marketing is dat beslissingen worden genomen op basis van data, cijfers naast intuïtie. Terwijl deze cijfers jou juist naar het volgende level brengen.⁣ Qua omzet én vrijheid.

“Ik kan nu maandelijks mijn data in de gaten kan houden om op te sturen. Want hoe wil je anders groeien? Een must als je het mij vraagt. Linda heeft geholpen om een heel fijn en praktisch systeem op te zetten. Tevens heeft ze daarna ook geholpen om meer uit onze marketing te halen d.m.v. conversieoptimalisatie. Súper fijn! Ik raad haar aan ondernemers aan die echt willen groeien.”

Daniëlle Leuvering

VA Business Academy & Excellence in Business

“Ik had jullie meegemaakt op een live training en was meteen enthousiast over de waarde die jullie bieden. Ik werk veel met funnels en advertising.  Om meer grip en regie te krijgen over de groei van mijn bedrijf wist ik dat ik daarom ook Google Analytics beter had in te regelen. Zodat de sturing van de groei fors beter gaat. Ik weet nu exact waar leads vandaan komen en hoe ik die beter in klanten kan converteren.”

Mijn tip als je nog twijfelt: “Zorg dat je zo snel mogelijk je Google Analytics op orde hebt zodra je website af is. Dit is ook belangrijk voor starters. Het scheelt je daarna heel veel gedoe en tijd om het alsnog in te regelen. Sta vanaf het begin meteen professioneel in je bedrijf en let op de data binnen Google Analytics die in feite de rest van je bedrijf aansturen.” 

Petra Iuliano

The Network Of Purpose

Google Analytics Cursus: waarom met Flying Concepts?

We zijn gecertificeerd Google Partner. In de cursus leggen we je in normale mensentaal uit waar je precies wilt kijken, om zo meer resultaten voor jouw bedrijf te behalen. En bovenal: meer vrijheid voor jezelf te creëren.

We beginnen bij de basis en focussen op dat je het direct kunt toepassen, in plaats van droge, saaie info die je eigenlijk niet nodig hebt. Daarnaast koppelen we actiepunten aan de dingen die je ziet: je gaat dus niet alleen analyseren, maar je krijgt direct suggesties om je scores te verbeteren.

Je krijgt onze ervaring en best practises van de afgelopen jaren werken met grote online ondernemers cadeau. Plus, de cursus is opgenomen in Tenerife voor zonnige vrijheidsvibes.

                    .
Kom aan boord in onze academie en we leren je:

 

Hoe je verbeterpunten spot voor jouw marketing en website in Google Analytics,
en uiteindelijk alleen nog bezig bent met werkzaamheden die echt voor jou werken. Zodat je SKYHIGH gaat en vrijheid creëert in jouw bedrijf!

 

Deze stappen gaan we samen zetten,
om Google Analytics te laten werken voor jouw bedrijf:

 

Wanneer je start, krijg je direct toegang tot de Flying Concepts Academie les 1 tot en met 3.
Vervolgens ontvang je iedere dinsdag om 10 uur de nieuwe les in je mailbox. Je hebt een jaar toegang, zo kun je alles op je eigen tempo doen.

STAP 1:

Boarding time!

We gaan een Google Analytics account aanmaken en vertellen je hoe je Google Analytics op je website installeert.

STAP 2:

Ready for take off

We laten je de belangrijkste instellingen zien van Google Analytics: welke filters stel je in zodat je goed meet? En dat je jouw eigen website bezoeken niet meetelt?

STAP 3:

We are in the air – flying!

Waar wil je kijken in Google Analytics? Wat doet bijv. de inzet van social media voor jouw bedrijf? En waar haken mensen af?

STAP 4:

Goals for flying

Hoe je doelen instelt, hoe je bekijkt welke pagina’s mensen bekeken voor een conversie en wat jouw topbronnen zijn voor meer conversies.

STAP 5:

Flying high

Dit kun je doen met de verbeterpunten uit Google Analytics, zodat je website beter werkt voor jou (meer aankopen, grotere mailinglijst) en jouw bezoeker blijer maakt, want hij vind makkelijker waardevolle content.

STAP 6:

Plans, we love it!

Zet de informatie die je uit Google Analytics haalt, om in een actiepunten lijstje. Hoe? We laten je zien hoe we dat voor onszelf en onze klanten doen.

De training heb ik gedaan met idee dat ik Google Analytics nog veel geheimen voor me had die ik wel wilde weten. Ik heb twee bedrijven en ik wilde beter weten hoe mijn websitebezoekers de website gebruiken en waar verbeterkansen liggen. 

Ik keek regelmatig naar m’n statistieken, maar heb tijdens de training geleerd dat ik mijzelf ook andere vragen (dan ik al deed) kan stellen. Angela en Linda weten welke vragen te stellen en leren je zo om nog meer inzichten naar voren te halen, waardoor ik onder andere de gebruikservaring van mijn websitebezoekers kan verbeteren en bereik vergroten. 

Hierdoor kan ik gericht verder groeien, zonder te gokken of mijn acties wel/niet het gewenste effect hebben. Door deze training kan ik gerichter mijn website verbeteren en (marketing)acties monitoren, heel fijn!

Daniëlle de Jong

Speelgoedwinkel Daantje

“Het is echt nuttig om naar de cijfers te kijken. Zo zag ik dat er maar weinig mensen op mijn weggeefpagina kwamen en dat kan ik nu verder aanpassen zodat hij makkelijker vindbaar is.”

Lisanne Moreau

Groengraag

<3

Wat krijg je allemaal bij de cursus Google Analytics?

Omdat we heel blij worden van ondernemers die SKYHIGH gaan met hun website en bedrijf,
was dit onze slogan toen we de training samenstelden: ‘let’s make an offer you can’t resist’.

Ervaringen van anderen met Flying Concepts

“Doordat jullie zo goed zijn in Google Analytics, weet je precies wat wel werkt en wat niet werkt. Daarna kun je als ondernemer keuzes maken op basis van wat het best werkt.”

Parsifal Tritsch

The Sequoia Impact

Ik had problemen met mijn Google Analytics en niet werkende linkjes op mijn website. Angela en Linda hebben mij meer geleerd over Google Analytics, tags en het gebruiken van zoekwoorden wat erg fijn is voor mijn bedrijf. Twijfel je nog om met Angela en Linda te gaan werken? Vooral doen, ze zijn super leuk samen!

Sabine de Groot

Eigenaar, Fijn Zwanger

De training heeft veel overzicht opgeleverd. Mijn grootste inzicht? Hoe je de cijfers kunt aflezen en hoe je nu weet waar je het beste aanpassingen kunt doen.

Danielle Schouten

Ondernemen is constant vernieuwen, groeien, bijsturen in een markt die beweegt. Ik koos er bewust voor om samen te werken met Linda en Angela. Het voelt alsof we een marketingteam zijn, we bespreken de doelstellingen, volgen op, meten, ze hebben kennis van zaken, denken mee, enthousiasmeren, zijn een stok achter de deur, op een hele fijne, warme, persoonlijke manier… Als jij én je bedrijf vleugels wil, contacteer dan zeker Flying Concepts!

Katrin Van de Water

Zaakvoerster, Passion for Business| www.passionforbusiness.be

Ik heb nog nooit met Google Analytics gewerkt wat nu?
Geen probleem! Want we beginnen bij de basis dus we zullen je aan de hand nemen en stap voor stap alles uitleggen, in normale mensentaal. 
Dit voelt als een groot project. Heb ik hier wel tijd voor?
Gotcha! Je hebt al genoeg te doen…maar wilt tegelijkertijd groeien met jouw website, er meer klanten uit halen. We hebben de training zo ingericht dat je er tijd mee gaat besparen, omdat je beter weet wat werkt qua marketing, zodat je hier op gaat focussen. Ook nemen we je bij de hand waar in Google Analytics je wilt kijken voor meer klanten uit je website, zodat je niet verdwaalt in de zee aan cijfers. De lessen zijn zo verdeeld, dat je binnen 1 maand klaar bent. Reken op ongeveer 2.5 uur per week, wanneer je de video’s kijkt en direct de actiepunten neemt. Mocht je vastlopen, of ergens niet uitkomen, hebben we onze live vragenrondjes voor jou klaarstaan. Hierdoor verlies je geen tijd aan eindeloos zelf proberen en denken we met je mee.
Wat als ik nog geen Google Analytics op mijn website heb?
We leggen je uit hoe je de Google Analytics toevoegt op jouw website. No worries. 
Hoelang heb ik toegang tot de Google Analytics training?
Je kan in je eigen tempo de lessen volgen en later nog eens terugkijken. Vanaf het moment dat je de cursus koopt heb je een jaar lang toegang tot de lessen. Waarschijnlijk heb je het daarna al helemaal onder de knie 🙂 Wil je toch langer toegang tot de cursus? Geen probleem. Voor een kleine prijs kun je de cursus verlengen en toegang behouden tot de video’s en het vragenuurtje.
Tot wanneer blijven de lessen online en zijn ze altijd hetzelfde?
De lessen blijven altijd online. Wij zullen de video updaten en voorzien van de laatste technieken en inzichten. Hiervan ontvang je automatisch een mailtje.
Wat als ik er niet uit kom, krijg ik support?
Wanneer je een vraag hebt kun je deze elk moment naar ons sturen via het vragenberichtje. We beantwoorden de vragen in ons vragenrondje. Je kunt er live bij zijn, dus mocht het niet duidelijk zijn, kun je direct jouw volgende vraag stellen.

 

Je bent helemaal tot hier gekomen, yes!

Dat vertelt ons dat iets in jou super geïnteresseerd is om SKYHIGH te gaan.

Daarom hebben we nog drie tips voor je hieronder
– die we in de Google Analytics Cursus gedetailleerd uitleggen –
én een aanbevolen actie ; )

Klik op de knop hieronder om te starten!
We zien je graag in onze academie.

 

 

 

 

Onze drie tips voor jou:

1.Leer je bezoeker (iemand die je website bekijkt) kennen.

2. Weet beter wat goed werkt op jouw website en in jouw marketing.

3. Doe alleen daar meer van en ontvang meer klanten uit je website. 

Kom aan boord bij Flying Concepts: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Flying Concepts 2016 – 2022

marketing-roadmap-retreat-4-small

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra we meer info hebben

meer bezoekers op website

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra de startdatum bekend is.