fbpx

Meet en weet wat werkt voor de groei van jouw bedrijf! Download onze Google Analytics Goodiebag

Let op: tijdelijk (exclusieve toegang) tot de Google Analytics cursus

Vraag jouw ‘Goodiebag’ aan, als jij:

  • Nog meer klanten wilt ontvangen via je website
  • Minder tijd in marketing wil investeren met meer resultaat
  • Meer omzet wil simpelweg door gebruik te maken van jouw eigen data uit Google Analytics?
  • Klaar bent met 101 dingen doen qua marketing en nu echt wilt weten wat het beste werkt

Is dit herkenbaar voor jou?

“Het stond vorig jaar al op mijn wensenlijstje, maar nu is het echt tijd.Je wilt verder groeien met je bedrijf, voelt dat sturen op cijfers in jouw marketing de volgende stap is. Niet meer alleen op je intuïtie vliegen. Tegelijkertijd raak je een beetje overwhelmed als je zelf in Google Analytics kijkt, en daardoor gebeurt er uh…niets. Komt later wel. Terwijl het vijf minuten acties zijn die jou betere resultaten opleveren.

Cijfers – vliegen op data – is niet zo jouw ding, je zit vooral op de inhoud, maar je weet dat je het nodig hebt om verder te groeien. Want van de mensen die op je website kwamen, het percentage dat wel klant werd of een opt-in deed, waar komen die nou eigenlijk vandaan?

goodiebag-flying-conceptsJe wilt dit weten en meten. Simpelweg je website laten doen waar hij voor bedoeld is: meer klanten voor je binnenhalen. Meet en weet wat werkt voor de groei van jouw bedrijf! Maar hoe begin je en waar is laaghangend fruit voor jou? Download onze goodiebag en krijg 3 dagen exclusieve toegang tot onze Academie. In de Google Analytics Goodiebag zitten drie waardevolle items die je helpen SKYHIGH te gaan met jouw bedrijf en website. Bijvoorbeeld dé checklist: “Meten om je website te verbeteren. Dit wil je checken om SKYHIGH te gaan met jouw bedrijf”.

 

We nemen je graag mee op ontdekkingsreis, welkom aan boord bij Flying Concepts.

Over Flying Concepts:

We helpen online ondernemers die het leven van hun klanten oprecht beter maken om met hun bedrijf te groeien en meer vrijheid in hun bedrijf te ervaren.

Al in ons eerste jaar (2017) werkten we direct met topondernemers om ze te helpen door te breken naar het miljoen omzet. Dankzij slimme marketing, gebaseerd op weten, meten en creativiteit.

marketing-roadmap-retreat-4-small

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra we meer info hebben

meer bezoekers op website

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra de startdatum bekend is.