fbpx

Datamarketing via Sky Rocket Skype

Start met cijfers, start met meten, start met data!

Ga aan de slag met data

In 3 maanden leren we jou hoe je op een slimme manier ervoor zorgt dat je website je een continue stroom van nieuwe klanten oplevert op basis van jouw data. We leren hoe je keuzes maakt op wat het beste werkt voor jou en dus nieuwe klanten en omzet oplevert. Beslissingen nemen op basis van data, cijfers.. jouw cijfers! 

Toegang tot onze online academie

Je krijgt toegang tot onze online academie en gaat zelf aan de slag met de training Google Analytics waarna je na les 5 zelf je online marketing strategie kan opmaken. Wij zullen je tijdens dit proces begeleiden. We bekijken jouw cijfers in Google Analytics. We analyseren wat goed werkt voor jouw bedrijf en leren je keuzes te maken op basis van wat het beste werkt voor jou.

Aan de hand van de marketing roadmap heb je een winnend plan

We houden niet van lange plannen, maar van actiepunten!  Waar sta je nu en waar wil je naar toe? We bepalen samen nieuwe doelen en stellen een strategie op en zetten jouw actiepunten uiteen die we indelen voor de komende 3 en 6 maanden: Wat heeft de hoogste prioriteit en ga je nu doen omdat het de meeste kansen biedt. Aan de hand van de marketingroadmap maak je een simpel plan om jouw doelen te behalen waarmee je direct aan de slag gaat.

Kom je aan boord bij Flying Concepts?

Tijdens dit traject ga je aan de slag met datamarketing! We focussen ons op hoe de informatie uit Google Analytics jou helpt groeien en jij daarmee jouw doelen behaald. Meer weten en vrijblijvend kennismaken? Laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij met jou contact op 🙂

marketing-roadmap-retreat-4-small

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra we meer info hebben

meer bezoekers op website

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra de startdatum bekend is.