fbpx

Wij helpen online ondernemers om SKYHIGH te groeien,
dankzij creatieve ideeën en data (growthhacking).

Ondernemen voor vrijheid

Ondernemen en de juiste online marketing strategie inzetten heeft ons en onze klanten zoveel vrijheid opgeleverd. Vrijheid om te werken waar we willen en wanneer we willen.  Zo helpt Linda ondernemers groeien terwijl ze naar zonnige bestemmingen (zoals Las Palmas en Bali) reist en geniet Angela van de vrijheid om haar eigen uren in te delen zodat ze tijd kan doorbrengen met haar zoon.


Vaak zien we enthousiaste ondernemers

die veel kennis hebben, een mooie dienst of programma en 1001 dingen doen qua marketing, maar nog niet het grote succes behalen waar ze van dromen. Of ze zijn ervaren ondernemer, hebben hele mooie successen behaald, maar nog meer ambitie, honger om nog veel groter te groeien en willen opschalen. Naar meer omzet, meer blije klanten en naar meer vrije tijd.

 

Daarom de nieuwe manier van marketing doen

Met onze roadmap, zorgen we dat je inzet op de punten die jou de meeste kansen (=omzet =vrijheid) opleveren. In 5 stappen bepalen we samen jouw focus voor de komende tijd. Leer keuzes maken op basis van wat het beste werkt. Wat levert jou nou daadwerkelijk omzet en nieuwe klanten op? Ga niet harder maar slimmer ondernemen! Beslissingen nemen op basis van data, cijfers! Deze cijfers brengen jou juist naar het volgende level.

Met de Marketingroadmap bepalen we o.a:

Waar wil je naar toe?

Met welke strategie behaal jij jouw doelen?

Focus: waar ga jij op inzetten: bepaal je actiepunten voor de komende 3 maanden

Waar willen we naar toe?

We kijken eerst samen naar jouw doelen. Waar wil je naartoe?  Vervolgens analyseren we waar je nu bent. We gebruiken o.a. Google Analytics om verbeterpunten te spotten.

Met welke strategie behaal jij jouw doelen?

Hier zit ons grootste plezier in, een strategie formuleren om van A naar B te komen. Vervolgens delen we in: wat gaan we nu doen omdat het de hoogste prioriteit heeft en de meeste kansen voor je biedt, en wat gaan we op de lange termijn doen?

Verkeer | band & conversies | inzicht

We kijken in de drie pijlers (verkeer, band&conversie, inzicht) waar we op gaan focussen. Ben je bijv. goed vindbaar in Google? Is je marketingfunnel optimaal? Kunnen we je salespage nog verder optimaliseren? Is het makkelijk en duidelijk om bij jou een aankoop te doen? Organiseer je krachtige webinars? Heb je inzicht in wat je klanten op jouw website doen voor ze een aankoop doen?

Waar wij onze klanten mee helpen:

R
Actiepunten en verbeterpunten uit de cijfers in Google Analytics formuleren voor een nog moeitelozere marketing
R
Inzicht in wat wel en niet werkt voor jouw bedrijf met data, uit bijvoorbeeld Google Analytics
R
Strategie: hoe pas je dit alles op de slimste manier toe voor jouw bedrijf? (De Marketingroadmap geeft je focus).
R
Krachtige webinars die zorgen voor nog meer nieuwe klanten (van techniek tot opbouw)
R
Emailfunnels die converteren, jouw automatische marketingmachine van websitebezoeker naar klant. 
R
Conversie optimalisatie: Je hebt een website, maar hij levert je niet genoeg klanten op. Door welke (kleine) aanpassing kun jij nog meer verkopen uit je website halen? 
R
Beter scoren in Google (Search Engine Optimization, ook wel: SEO) voor meer gratis bezoekers op jouw website
R
Een hogere positie in de grootste zoekmachine door te adverteren in Google met Google Adwords
R
Online programma / High Level programma lanceren die jou omzet oplevert terwijl je aan het strand ligt.
R
Een salespage waar de verkopen uit blijven stromen

Angela Klenner

Online marketeer | Strateeg | Data specialist

Hi, mijn naam is Angela, strateeg, online marketing expert en omdenker in hart en nieren! Op jonge leeftijd ontdekte ik de uitdagingen die het leven te bieden heeft en eigenlijk was geen uitdaging te gek: met een beetje creativiteit en omdenken kom je namelijk een heel eind! Ik kijk anders naar het leven dan de gemiddelde Nederlander. Het is zo vertrouwd om in je comfort zone te blijven zitten en te doen wat men van je verwacht. Maar er openen zoveel nieuwe deuren als je daarbuiten treedt! Met een koffer vol met praktijkervaring, opgedaan als marketing expert aan zowel de bureauzijde als klantzijde, gaan Linda en ik jou leren online te groeien en anders naar je bedrijf te kijken. Durf uit je comfortzone te stappen, denk outside the box en ervaar wat dit voor jou betekent!

Linda even

Groeistrateeg | Conversielover | Google Analytics specialist

Hi, ik reis de wereld rond terwijl ik ondernemers help om te groeien en zo meer vrijheid te ervaren in hun bedrijf. Ik ben gaan ondernemen omdat ik vrij wilde zijn, de wereld over wilde reizen. Direct na mijn afstuderen (Communicatie & Multimedia Design) was het zó logisch, omdat ik mezelf echt niet vroeg zag opstaan om vervolgens door de regen fietsen naar een kantoor. Ik wilde terug naar Spanje, zon, na mijn werk naar het strand, ’s avonds tapas eten met internationale nieuwe vrienden en het gevoel hebben dat ik LEEF! Omdat vrijheid zo belangrijk is voor mij, is het mijn missie om ondernemers te helpen om meer vrijheid in hun bedrijf te creëren.
marketing-roadmap-retreat-4-small

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra we meer info hebben

meer bezoekers op website

Vul je naam en e-mailadres, zodat we je een berichtje kunnen sturen >

Yes, gelukt! Je ontvangt als eerste een berichtje zodra de startdatum bekend is.